Sunday, August 06, 2017

"Face Oil Mary Jardin:COMEDOGENIC RATING RATE"

comedogenic rate face oil mary jardin

🌼COMEDOGENIC RATING RATE?

Eh apa benda la pulak COMEDOGENIC RATE ni?Nak sebut pon terbelit lidah aih.

Eh sabar dulu ye.Jangan pening-pening.Kalini tirah nak share sikit pasal COMEDOGENIC RATE Face Oil dari Mary Jardin.

Sebelum tu, comedogenic ni apa?

Non-comedogenic adalah istilah yang digunakan untuk minyak, lotion, dan krim kulit yang tidak akan menyumbat liang pori.

Bahasa mudahnya, lagi tinggi rating, maka makin tinggi potensi untuk liang pori tersumbat.

➡️Rating yang paling baik adalah rating dari 0-2.

Ha cuba tengok rating untuk minyak yang digunakan dalam Face Oil mary Jardin tu berapa?👀👀

Boleh tengok sendiri rating semua minyak dalam rating yang baik kan?👍👍

TAPI apa kesannya rating ni?

Kesannya?Makin rendah tahap comodegenic tu, makin kurang risiko untuk terjadinya masalah jerawat disebabkan liang pori tersumbat semua.

Ha best tak Face Oil Mary Jardin ni?Jangan tangguh lagi meh cepat cuba baru tahu macam mana KEHEBATANNYA.💪💪

Athirah Malek
MJ ID:002682

Whatsapp:0194305326
➡️SINI

Terima Kasih.Jemput tinggalkan jejak di ruang komen.

0 comment :